Sproget på mine Youtube videoer

Jeg kan ikke finde ud af, med mig selv, om sproget på mine Youtube videoer skal være DANSK eller ENGELSK.

Der er jo ingen tvivl om at jeg henvender mig mest til alle mine venner, bekendte, sponsorer og donorer herhjemme i lille Danmark.
Men der er jo også en masse mennesker på Youtube fra andre lande, som kunne have interesse i at følge med i mit eventyr (for jeg er nemlig THAT exciting 😉 )

Jeg har lagt mærke til, at de folk jeg selv følger på Youtube, som har været på samme tur, eller er igang med den nu, flere gange er blevet kontaktet via Youtube, og tilbudt hjælp i form af enten et sted at sove (hvis de er i nærheden af en given by) eller kørsel fra ruten ind til byen.
Nogle af steder, man er nødt til at købe genforsyning osv. ligger nemlig ofte 5-10 km væk, og så er man nødt til at tomle – og det er ikke altid lige nemt at få et lift.

Så derfor kan det have sin fordel, at gøre det hele på engelsk. Det åbner mulighed for at få hjælp, men sandelig også mulighed for at møde endnu flere spændende mennesker 🙂

Gebrokkent engelsk

Mit tale-engelsk er vel det man kalder rimelig ok Jeg har selvfølgelig min dejlige gebrokne danske accent 🙂 men den bliver forhåbentlig trænet undervejs, da jeg med garanti kommer til at snakke engelsk med de andre mennesker jeg møder 🙂

Alle herhjemme kan jo mere eller mindre forstå engelsk, så jeg forventer ikke at jeg taber nogle af jer i farten.

Er du min oversætter?

Alternativet er, at jeg gør det på dansk, og så lægger undertekster på (det kan man vidst gøre gennem Youtube) – men det kræver en del ekstra arbejde fra min side, og jeg tvivler simpelthen på, at jeg har tiden, eller energien til at gøre det undervejs.

Måske jeg kender nogen der kunne være interesseret i at hjælpe med det? 😉

Det vil selvfølgelig kræve lidt, da det skal gøres ret hurtigt efter at jeg har oploadet videoerne til Youtube (og ofte vil der nok komme flere videoer af gangen, da wifi/ tlf. dækning er rimelige sporadisk)

Hvis du har lyst til at hjælpe med det, er du mere end velkommen til at kontakte mig.