Nu har jeg efterhånden fået anskaffet mig udstyr nok til at tage på en lille vandretur,  så jeg kan træne og teste det hele.
Så derfor laver jeg en lille Trial Run

Jeg tager en forlænget weekend i den svenske natur, hvor jeg vil gå en del af Ås til Ås, som er en vandretur på 160 km.
Dog har jeg ikke planer om at nå alle 160 km, da det vil være urealistisk på så kort tid.

Jeg starter vandreturen i Åstorp (jeg går fra vest til øst) og slutter, ja det ved jeg faktisk ikke. Jeg slutter der hvor jeg er i løbet af søndagen 🙂 men jeg har ingen planer om at nå hele turen.

Men jeg har fået anskaffet en del af de ting jeg har på min “ønskeliste”, så de skal afprøves, for at se hvad der virker og hvad der ikke virker.

Udstyr der skal afprøves

Det drejer sig primært om at få afprøvet min rygsæk, telt, sovepose og mit fancy lille gasblus 🙂
Og så kan jeg øve mig på at bruge vandrestave, hvilket jeg aldrig har prøvet. Men det anbefales af stort set alle, så det må jeg hellere gøre så 🙂

Vægten på min oppakning bliver moderat på denne tur. Jeg satser på at læsse omkring 12 kg i rygsækken. Det ikke nær den vægt som min oppakning kommer op på, når jeg tager afsted på mit eventyr, for der skal jeg jo også lige slæbe på en del mad og vand.

Men det vil give et rimeligt indtryk af, hvad jeg har i vente – tror jeg 🙂

Vlog trial run

Det bliver også på denne tur jeg laver min første Vlog til min Youtube kanal, hvor jeg håber at DU vil komme med noget konstruktiv feedback. Både til min redigering, men også med hensyn til indhold som enten mangler eller fylder for meget. Glæder mig til at høre fra dig.

Vil du med?

Hvis du ikke har nogle planer den 21-24 September, er du også velkommen til at tage med. Skriv til mig, så finder vi ud af det praktiske 🙂