Så nu er jeg er blevet kontaktet af min første sponsor – Fujifilm Nordic – kind of 🙂

Ib Thordal fra Fujifilm Nordic kontaktede mig og spurgte om jeg kunne være interesseret i at låne et kamera til min tur – frit valg på alle hylder.

Da mit trofaste Nikon D810 bliver for tungt at tage med på turen, er Ib’s tilbud helt klart en god mulighed for at få et godt kamera med, som ikke vejer eller fylder for meget i rygsækken.
Så lige nu hælder jeg helt klart til Fujifilm X100F.

Ud over at det er praktisk i størrelse og vægt, så er det jo vanvittig smukt! Så jeg vil samtidig se mega smart ud, når jeg render rundt og fotograferer, altså win-win, som man siger.

Fujifilm X100F, er udstyret med en billedesensor som er APS-C, eller samme størrelse som man ser i de fleste spejlrefleks kamera. Det har 24 megapixel, og er udstyret med et objektiv der modsvarer 35mm, hvilket gør det til det perfekte allround kamera.

Kameraet har også wifi indbygget, så hvis jeg får lavet nogl…. NÅR jeg får lavet nogle fede billeder, kan de lynhurtigt blive postet på ovre på min Insta profil så i kan se hvad der sker 🙂

Jeg er klar over at jeg er nødt til at gå på kompromis i forhold til mit eget kamera, men det er simpelthen umuligt at tage et stort spejlrefleks kamera med, da det vil veje omkring 2 kg.
Fujifilm X100F vejer 469 gram, og leverer en billedekvalitet som er høj nok til at jeg kan blive tilfreds 😉 (ja, jeg er utrolig picky, og muligvis en tand for meget oven i købet)

Fujifjilm X100F

Der er jo stadig lang tid til, så der kan nå at ske en masse ting på kamera fronten, men det er fedt at vide, at jeg ikke skal bekymre mig om kamera delen mere.
Tusind tak til Fujifilm Nordic og Ib Thordal!