Sony Nordic donerer en stak memory cards.

Sidste opslag på dansk! 😉 Promise

Sony Nordic sponsorerer memory cards til turen.

Tirsdag morgen, klokken er 8:43 og jeg er på vej ud af døren på arbejde, da min telefon ringer. Fra ukendt nummer. Fedt nok, så er telefonsælgerne på jagt igen.

Men nysgerrig som jeg jo alligevel er, tager jeg røret (shit mand, det lyder som om jeg sidder med en gammeldags drejeskive telefon – gamle mand!)

Mobilen ringer, ukendt nummer, jeg tager den – sådan, total hip med de unge på insta 🙂

Der kom jeg vidst lidt på afveje 🙂

Det er Thomas fra Sony Nordic, som har set at jeg skal ud og rejse, og på Sony Nordics vegne vil han gerne tilbyde mig alle de memory cards jeg skal bruge til turen 🙂

Det betyder nu at jeg ihvertfald ikke skal tænke på, hvor meget video og billeder jeg render og laver. Og samtidig har Sony Nordic sparet mig for en relativ stor udskrivning fra det stramme budget! Mega cool!

Jeg skal jo bruge MicroSD kort til mine videooptagelser, da jeg, som tidligere skrevet, vil bruge min iPhone til video delen. Jeg har købt en lille MicroSD kortlæser, som man sætter i sin iPhone, og ved hjælp af en app, kan man så både kopiere billeder/video til og fra sin iPhone(den Apple laver, kan kun kopiere fra kort til tlf.).

Det betyder at alt den video jeg laver på turen, kan kopieres over på MicroSD kort, og gemmes væk, så det ikke ligger og fylder på min telefon.
Nu satser jeg på at der er nok memory cards til hele turen 🙂 Ellers er det nok til at få fat i nogen undervejs – men jeg håber næsten ikke at det bliver nødvendigt, for det betyder at jeg har lavet vanvittig meget video og fotograferet ustyrligt meget så 🙂

Tusind tak til Thomas og Sony Nordic for hjælpen!