Her er historien om Rod og de tabte kilo 🙂

Samtidig er det en god anledning til at lave et “før billede”, så jeg kan sammenligne min krop før og efter min thruhike af The Pacific Crest Trail.

Allerede i november fornemmede jeg, at jeg ikke ligefrem ville få masser af muligheder for at træne lange gåture, så jeg kan komme i tip top til min tur. Koldt og vådt vejr inviterer ikke ligefrem 😉 Og med rygrad som en regnorm, kan jeg heller ikke overtale mig selv til det.

Derfor besluttede jeg mig for at jeg, med start 1. januar, ville gå cold turkey i forhold til slik, sodavand og alkohol og samtidig begynde at gå til arbejde, og hjem igen fra arbejde. Og oven i hatten så lige starte morgenen med en tur rundt om Damhussøen.

Det blev så 2. januar at jeg gik igang, – måtte lige bruge 1. januar på at kurere nytårs tømmermændene med fastfood og sodavand 🙂

Jeg bildte mig selv ind, at ved at skære ned på slik/alkohol/sodavand, ville jeg tabe de overflødige kilo (som du kan se på billedet neden under, var der gået lidt gammelmands ølvom i den 🙂 )

Warning!! NOT safe for work 😉 (faktisk not safe nogen steder)

Before_PCT

Billedet er taget 3. januar 2018. Rimelig slatten sixpack 😉

Mine knæ og så videre, har jo vænnet sig til at “slæbe” på disse ekstra kilo. De har siddet der nogle år nu. Så ved at smide dem, tænker jeg det kan kompensere lidt for de kilo oppakning jeg kommer til at slæbe på, i de knap 6 måneder jeg er ude at vandre.
Om det passer, aner jeg ikke, men det kan ihvertfald ikke skade 🙂

Klar parat – snart afsted

Nu er der 20 dage til jeg tager afsted, og det har været hårdt! Altså det har været hårdt ikke at kunne spise slik og sodavand.
Alkohol har været lidt nemmere, men stadig total nederen ikke at kunne drikke vin eller øl, når man er sammen med vennerne og spise god mad.

Jeg kunne selvfølgelig have givet mig selv lov til at drikke et enkelt glas vin i ny og næ, men jeg kender mig selv så godt at et glas, hurtigt bliver til flere, specielt når man først får smagt en god vin 😉

Anyways, 20 dage til jeg tager afsted på mit kæmpe eventyr. Jeg er gået til og fra arbejde flere gange om ugen, og min morgentur rundt om Damhussøen har jeg også holdt rimelig godt, for lige at få et par kilometer ekstra på. Dette er selvfølgelig med en fyldt rygsæk, så kroppen kunne vende sig til bære på alt mit grej.

De tabte kilo

Hvordan er det så gået med de tabte kilo tænker du måske?
DET skal jeg fortælle dig, eller rettere, DET skal jeg vise dig!

Nu ser jeg sådan her ud.

Warning!! Still not safe for work 😉

Before_PCT#2

Billedet er taget 11. marts 2018. Stadig uden sixpack dog 😉

Taget i betragtning hvor meget slik, og sodavand jeg jeg plejer at spise, må jeg indrømme at jeg er en smule overrasket over at det ikke har haft større effekt at droppe det. Jeg har ikke erstattet slik med andre usunde ting, eller mere mad for den sags skyld. Hvis jeg var begyndt at motionere (ud over mine gåture) kunne jeg måske have sluppet af med maven, men det kunne jeg jo så måske også samtidig med at jeg stadig nød mit slik/sodavand?
Det tyder da ihvertfald på at det ikke har så ENORM indvirkning på min krop…

Om ikke andet kommer jeg med sikkerhed til at tage revanche i forhold til slik, sodavand og usund mad på min tur 😉

Når jeg kommer hjem fra turen laver jeg en billedesammenligning af før, lige før og efter. Så er I advaret 😉

Fremadrettet

Dette er mit sidste danske opslag på siden, fredadrettet vil de være på engelsk!
Vi nærmer os min afrejse med hastige skridt, og min VLog vil også komme til at foregå på engelsk, så jeg tænkte at det var på tide at slå over til “english mode” 🙂

Hvis du stadig har mod og lyst til at følge med i mit eventyr, skal du huske subscribe (og gerne like) min Youtube kanal.
Og husk at trykke på klokken ved siden af Subscribe knappen, så du får en besked når jeg uploader nye videoer.

Og du må selvfølgelig ikke glemme at trykke follow på min Instagram også, for der kommer med sikkerhed en del fede billeder også 🙂

Tusind tak fordi du gider følge med på mit eventyr!

Hilsen
Rod