Meget uventet vil jeg besluttet at min DJI Spark skal med på vandretur

Da jeg startede planlægningen af min vandretur, var jeg meget bestemt omkring at mit fotoudstyr ikke skulle veje lige så meget som det plejede at gøre på min andre vandreture.

Jeg var i det hele taget meget bestemt om at jeg ville bære på så lidt som muligt, og så let som muligt.

Derfor skiftede jeg mit Nikon D810 Spejlrefleks ud med et mindre kamera(bare til turen, kan ikke undvære mit Nikon), og har siden hen investeret i en masse letvægts udstyr (som du kan se på min liste her ) og det er jeg stadigvæk ikke helt færdig med at opdatere på, da jeg helt tiden finder små steder hvor jeg kan skære et par gram af 😉

Derfor DJI Spark skal med på vandretur

Da jeg så DJI Spark dronen, blev jeg dog total forelsket i den lille størrelse, og de muligheder jeg pludselig kunne se for mig.
Det vil med sikkerhed kunne give nogle unikke optagelser så jeg forhåbentlig kan skille mig lidt ud fra mængden af de optagelser der vil komme fra turen 🙂 (jeg er ikke så naiv at tro at jeg er den eneste som skal vandre, og som har et kamera med)

Forestil jeg mig på en bjergskåning, komme gående, og istedet for et lille overview/selfie med min mobil telefon, kan min drone flyve ud og filme mig mens jeg vandrer afsted (den kan nemlig følge efter mig!)
Det bliver vildt awesome!

Heldigvis er drone reglerne de samme i USA, som de her herhjemme i Danmark. Dvs. skal man flyve en drone som privat person, kræver det ikke alle mulige certifikater – faktisk er der ingen krav i USA som at registrere sig, så længe det er en lille drone (og det er DJI Spark).

Der er dog stadig en masse steder som man ikke må flyve med en drone, men jeg har kigget på kortet, og der er rig mulighed for at få nogle flotte optagelser på turen.

700 gram ekstra vægt

Dog koster det 700 gram til vægten, hvilket desværre er ret voldsomt når man prøver at skære ned på alt unødig vægt.
Men jeg har overbevist mig selv om at det er det værd.

Og skulle det gå helt galt, må jeg sende den i en såkaldt bounce box – en pakke som man hele tiden sender i forvejen, med ting man ikke skal bruge – eller kun skal bruge nogle gange.
Det er ulempen ved at bo i udlandet, da man ikke bare kan sende ting hjem. Eller det kan man godt, men det bliver dyrt.

Nu gælder det bare om at finde gode alternativer til de ting jeg allerede har, så jeg måske kan skære noget vægt fra på den måde 🙂