Turen kommer til at koste en del penge, der skal købes nyt udstyr – så du kan hjælpe mig !

– eller nyt og nyt er så meget sagt, for jeg har slet ikke noget der er brugbart, så det skal jeg have anskaffet.

Der skal købes udstyr, der skal være penge til mad, uforudsete udgifter, flybillet osv. og så skal der jo “desværre” også betales alle de faste udgifter herhjemme mens jeg er væk. Jeg har nemlig ikke tænkt mig at sælge alt hvad jeg ejer 🙂 det er denne tur for kort til at det giver mening for mig (syntes jeg).

Chefen kunne desværre heller ikke overtales til at betale mig løn mens jeg er væk, så der er en stort hul som skal dækkes der. (Så du lige hvordan jeg fik det til at lyde som om jeg får en vild løn 😉 )

Derfor har jeg brug for din hjælp for at sikre mig at der er penge nok til det hele.

Og for at der også kommer lidt den anden vej, ud over en masse videoer og billeder undervejs på turen, har jeg lavet nogle kreative (syntes jeg da ihvertfald selv) pakker til folk som vil donere lidt penge til mig.

Ude i højre side (eller i bunden hvis du er på en af de dersens nymodens smartphones) kan du se hvad der er af muligheder, og hvad du får til gengæld. 🙂
Det foregår alt sammen via Paypal, så sikkerheden er i top når du bruge dit kreditkort.

Hvis du har lyst til at hjælpe mig kan du enten vælge en “level” ude i højre side, eller trykke her

paypal_uden_login

Du behøver ikke have en Paypal konto for at betale, du kan bare vælge Betal med kort knappen nederst på Paypal login siden.

Vælger du at bruge mobilepay, står det dig selvfølgelig frit for, hvor mange penge du vil donere, jeg skal nok sørge for at du får den “level” som passer på beløbet.
Bare husk at skrive din email i besked feltet så jeg kan takke dig efterfølgende!

Er du et firma, har du måske en ide til hvordan jeg kan lave lidt reklame for dig undervejs som tak for en donation eller udstyr? Min Vlog på Youtube vil blive opdateret så tit som muligt på turen (der vil være strækninger uden wifi eller tlf. dækning) så der er rig mulighed for lidt reklame 😉

Har du andre ideer, er du mere end velkommen til at kontakte mig på rodclemen@gmail.com